Neurobics specialist nodig?

Als je iemand bent die last heeft van spanning en slaapproblemen en liever een ander middel hiervoor zoekt dan slaappillen, dan zou ik je adviseren om door te lezen. Slaappillen zijn maar een tijdelijke oplossing. Sommige mensen nemen de pillen dagelijks in en dat kan leiden tot verslaving die voor heel andere problemen zorgt. Wat jij nodig hebt, is een oplossing die permanent is en die geen negatieve gevolgen voor je gezondheid zal hebben.

Heb je al eens van Neurobics gehoord? Het bestaat uit diverse therapieën en interventies die je hersenen op en positieve manier proberen te beïnvloeden. Ze meten eerst hoe de toestand van je hersenen zijn. Of ze rustig of juist alert of gespannen zijn. Als dat al weten, gaan ze dan over tot het behandelen ervan. Via neurofeedback wordt er positieve feedback naar de hersenen gestuurd om ze rustig te maken. Dit kan in de vorm van een computerspel zijn. Het is veilig en pijnloos. Jij hoeft helemaal niets te doen. Je zit gewoon in een stoel, luistert naar muziek of sleept een game terwijl ze dan bezig zijn met de procedure.

Dit kan niet alleen bij slaapproblemen helpen, maar ook bij Parkinson, PTSS, depressie, stress, burnout, ADHD, enz. Kinderen mogen er ook deel aan nemen. Sommige mensen beweren al na enkele sessie een verandering op te merken. Het hangt van de kwaal af hoeveel sessies je nodig gaat hebben. Maar het is een feit dat vele mensen van mening zijn dat Neurobics werkt.

Deze Neurobics oefeningen doe je bij een Neurobics specialist en er is eentje die in Groningen gevestigd is. Bezoek Neurobics.nl om meer informatie erover te krijgen en om de ervaringen van mensen door te nemen. Als het je wat lijkt, dan kun je gerust contact met ze opnemen om een afspraak te maken.